DESPE NOI

BESTTOYS.EU și-a început activitatea în anul 2017 fiind înființat de o mamică care căuta pentru fetița ei jucării ALTFEL, jucării care să o atragă și să o educe frumos,  să o învețe să fie inventivă și să se simtă în largul ei cu cele mai complexe.

Asta încercăm să oferim si copiilor d-voastră.   Besttoys încearcă să importe și  să distribuie jucării care dezvoltă imaginația copilului , precum jocuri de tip lego-lemn, jocuri educative și colective. Jucăriile distribuite de BESTTOYS.EU sunt 100% ecologice, fără chimicale (non-toxice) fiind construite din lemn de o calitate excepțională. De asemenea, dat fiind faptul că jucăriile sunt din lemn, acestea sunt foarte rezistente în timp.

Politica BESTTOYS.EU este guvernată de anumite principii care se referă la valoarea educativă a jucăriilor și jocurilor, la siguranța pentru utilizator, cât și la calitatea produselor distribuite. De asemenea noi acordăm o atenție deosebită problemelor legate de mediul înconjurător. Sperăm sa alegi magazinul nostru iar si iar pentru că vom încerca să oferim  acel ALTCEVA copilului d-voastră.

Jocurile și jucăriile distribuite de BESTTOYS.EU sunt recomandate copiilor cu vârstele cuprinse între 3 și 15 ani, oferind copiilor oportunitatea să-și folosească imaginația construind castele, case, turnuri dar și alte lucruri născocite de aceștia, pot sa coloreze sau sa inventeze propria lor casuță din povesti sau propriul castel despre care au auzit în povești... Totodată aceste jocuri oferă posibilitatea de a fi jucate alături de familie și/sau prieteni, dezvoltând astfel capacitatea de muncă în echipă a copiilor încă de la o vârstă fragedă.

 Toate jocurile oferite de noi vin însoțite de instrucțiunile de foloșire, dar și de schema de asamblare.